Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 1-2/08

Pinaatti-sienimuhennos

(Oh­je nel­jäl­le hen­gel­le)

250 g tuo­rei­ta sii­ta­ke-, herk­ku­sie­niä tai os­te­ri­vi­nok­kai­ta

300 g tuo­ret­ta pi­naat­tia

1/2 dl pin­jan­sie­me­niä

4 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

2 1/2 dl kuo­hu­ker­maa

maun mu­kaan suo­laa ja

mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

Pais­ta­mi­seen:

mar­ga­rii­nia tai öl­jyä

1. Paah­da pin­jan­sie­me­net kui­val­la pan­nul­la kau­niin kul­lan­rus­keik­si ja nos­ta si­vuun.

2. Kuo­ri ja silp­pua val­ko­si­pu­li. Puh­dis­ta ja tar­vit­ta­es­sa pa­loit­te­le sie­net. Kuul­lo­ta val­ko­si­pu­lin­kyn­net ras­vas­sa pan­nul­la ja li­sää het­ken ku­lut­tua sie­net. Pais­ta mie­dol­la läm­möl­lä hil­jal­leen se­koi­tel­len noin 3–4 mi­nuut­tia.

3. Huuh­do ja kui­vaa pi­naat­ti. Pois­ta isot leh­ti­ruo­dit. Li­sää pi­naat­ti pan­nul­le.

4. Pais­ta vie­lä muu­ta­ma mi­nuut­ti ja li­sää ker­ma.

5. An­na se­ok­sen kie­hua hil­jal­leen, kun­nes seos on mu­hen­nos­mais­ta. Maus­ta ma­ku­si mu­kaan suo­lal­la ja mus­ta­pip­pu­ri­rou­heel­la.

6. Nos­ta tar­jol­le.

Lue Myös

Pähkinä-tuore­juus­to­levite

Paahdettu punajuu­ri­sa­laatti

Kalastajan kesäherkut

Pähkinä-tuore­juus­to­levite

Paahdettu punajuu­ri­sa­laatti

Kalastajan kesäherkut

Vuohenjuusto-sienipasta

Lounasevääksi kookos-bataattikeitto ja paprika-broileri patonki

Syysmenyy - sadonkorjuun juhlaa

Feta-punajuuripiiras

Sitruunaperunat

Raikas perunasalaatti

Feta-punajuuripiiras

Sitruunaperunat

Raikas perunasalaatti

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 7/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Valitse tämän kesän puutar­hap­ro­jektisi

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Sisusta olohuone ulos!

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 7/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Valitse tämän kesän puutar­hap­ro­jektisi

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Sisusta olohuone ulos!

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.