300 g tuoretta lehtipinaattia
140 g saksanpähkinöitä
200 g tuoretta parmesaanijuustoa
merisuolaa
hyvälaatuista oliiviöljyä
1. Poista tuoreista pinaatinlehdistä kannat ja revi lehdet käsin suikaleiksi. Nostele ne salaattikulhoon tai salaattilautasille. Sekoita pinaattisuikaleisiin rouhittua saksanpähkinää ja parmesaanista höylättyjä lastuja.
2. Lisää salaattiin varovasti merisuolakiteitä, sillä parmesaanijuusto on melko suolaista. Viimeistele salaatti laadukkaalla oliiviöljyllä.
Vinkki! Lisää öljy vasta juuri ennen tarjoilua. Muuten pinaatti tummuu ja painuu kasaan.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ