Artikkeli

Pinaattisalaatti

Vinkki! Lisää öljy vasta juuri ennen tarjoilua. Muuten pinaatti tummuu ja painuu kasaan.

300 g tuo­ret­ta leh­ti­pi­naat­tia

140 g sak­san­päh­ki­nöi­tä

200 g tuo­ret­ta par­me­saa­ni­juus­toa

me­ri­suo­laa

hy­vä­laa­tuis­ta olii­vi­öl­jyä

1. Pois­ta tuo­reis­ta pi­naa­tin­leh­dis­tä kan­nat ja revi leh­det kä­sin sui­ka­leik­si. Nos­te­le ne sa­laat­ti­kul­hoon tai sa­laat­ti­lau­ta­sil­le. Se­koi­ta pi­naat­ti­sui­ka­lei­siin rou­hit­tua sak­san­päh­ki­nää ja par­me­saa­nis­ta höy­lät­ty­jä las­tu­ja.

2. Li­sää sa­laat­tiin va­ro­vas­ti me­ri­suo­la­ki­tei­tä, sil­lä par­me­saa­ni­juus­to on mel­ko suo­lais­ta. Vii­meis­te­le sa­laat­ti laa­duk­kaal­la olii­vi­öl­jyl­lä.

Vink­ki! Li­sää öl­jy vas­ta juu­ri en­nen tar­joi­lua. Muu­ten pi­naat­ti tum­muu ja pai­nuu ka­saan.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ