6 kpl kalkkunan sisäfileetä
100–150 g tuoretta
pinaattia
1 rkl rypsiöljyä
100 g fetajuustoa
ripaus muskottipähkinää
Paistamiseen:
3 rkl voita
Pinnalle:
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1. Huuhdo pinaatit. Poista kanta ja suikaloi lehdet. Kuullota suikaleet nopeasti öljyssä paistinpannulla.
2. Hienonna feta ja yhdistä se jäähtyneeseen pinaattisilppuun. Soseuta seos sauvasekoittimella hienoksi ja mausta muskottipähkinällä.
3. Leikkaa terävällä veitsellä viilto jokaiseen fileeseen ja täytä tasku seoksella.
4. Ruskista fileet paistinpannulla kauniin ruskeiksi. Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria. Pane fileet paistumaan 175-asteiseen uuniin noin 20 minuutiksi.
5. Leikkaa valmiit fileet viipaleiksi ja tarjoa ne yhdessä peruna-sipulinyyttien kera.
Koti ja keittiö 8/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2