Koti ja Keittiö 1-2/08
(Ohje neljälle hengelle)
1 pkt (8 kpl) tortillalettuja
350 g broilerinsuikaleita
1/2–1 punasipuli
1 dl ranskankermaa
1 pkt (200 g) pehmeää fetajuustoa
100 g tuoreita, pieniä pinaatinlehtiä
2 valkosipulinkynttä
1/2 ruukkua basilikaa
1 pihvitomaatti
pinjansiemeniä
mustapippuria myllystä
Lisäksi:
1–2 dl mustaleimaemmentalia raasteena
1. Paista broilerinsuikaleet öljytilkassa pannulla keskilämmöllä, mausta suolalla ja pippurilla, nosta sivuun.
2. Kuori ja silppua punasipuli. Leikka tomaatti siivuiksi.
3. Yhdistä ranskankerma, puolet fetajuustosta ja murskattu valkosipuli. Sipaise seos neljälle letulle.
4. Jaa päälle punasipulisilppu, juustoraaste, tomaattisiivut, basilikanlehdet, pinaatti ja loput fetasta palasina.
5. Paina päälle toinen tortillalettu ja paista pannulla miedolla lämmöllä lettujen pinnat kullankeltaisiksi.
6. Leikkaa neljään osaan ja nauti heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2