Toimittaja Mari Harjula
Kuvat Fabian Björk
2 isoa punasipulia
2 dl valkoviinietikkaa
1 tl kokonaisia roseepippureita
½ rkl ruokosokeriaripaus suolaa
1. Kuori, halkaise ja suikaloi punasipulit pitkittäin.
2. Mittaa valkoviinietikka ja mausteet kattilaan ja kiehauta. Lisää sipulisuikaleet liemeen.
3. Purkita sipulit liemineen. Varmista, että sipulit peittyvät kokonaan. Anna maustua viileässä vähintään yhden vuorokauden ajan ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2