Artikkeli

Pikapullat

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna...

● 16 kpl

100 g voi­ta tai mar­ga­rii­nia

1 1/2 dl so­ke­ria

1 muna

2 dl ker­ma­vii­liä

4 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 rkl kar­de­mum­maa

3 tl lei­vin­jau­het­ta

1/2 tl suo­laa

● Pin­nal­le:

man­te­li­las­tu­ja ja ra­e­so­ke­ria

● So­ke­ri­ve­si­kuor­ru­tus:

1 dl to­mu­so­ke­ria

tilk­ka vet­tä

1. Vaah­do­ta peh­meä ras­va

ja so­ke­ri. Vat­kaa jouk­koon

muna.

2. Li­sää tai­ki­naan ker­ma­vii­li.

3. Se­koi­ta kui­vat ai­neet toi­siin­sa

ja li­sää ne tai­ki­naan.

4. Jaa tai­ki­na pel­lil­le pa­pe­ri­siin

lei­vos­vuo­kiin.

5. Ri­pot­te­le pin­nal­le man­te­li­las­tu­ja

ja ra­e­so­ke­ria. Pais­ta

uu­nis­sa 225 as­tees­sa noin

10-15 mi­nuut­tia.

6. Val­mis­ta so­ke­ri­ve­si­kuor­ru­tus

se­koit­ta­mal­la to­mu­so­ke­rin

jouk­koon tilk­ka vet­tä ja

ko­ris­te­le jääh­ty­neet pul­lat sil­lä.

Val­mis­tu­sai­ka: 30 min

Vai­keu­sas­te: erit­täin help­po

Hin­ta: 2,50 €

Koti ja keit­tiö 3/2004

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ