10 kpl
300 g isoja kuorittuja katkarapuja
tai jokiravunpyrstöjä
2 kypsää avokadoa
1 verigreippi
2 tomaattia
1 limetin mehu
nippu rucolaa
3 rkl oliiviöljyä
nippu korianteria
ripaus mustapippuria
Koristeluun:
cashewpähkinöitä
1. Valuta katkaravut kuiviksi.
2. Paloittele avokadot, greippi ja tomaatit pieniksi kuutioiksi ja kostuta ne limetillä.
3. Yhdistä katkaravut ja rucolan lehdet, mausta seos öljyllä, silputulla korianterilla ja mustapippurilla.
4. Jaa salaatti laseihin. Koristele pähkinöillä. Säilytä laseja kylmässä ennen tarjoilua.
Koti ja keittiö 5/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2