4 annosta
300 g porkkanoita
1 pieni sipuli
suolaa
2 rkl hienonnettuja ruokayrttejä,
esim. persiljaa, rakuunaa, timjamia
2 tlk sinappia
1 ciabatta-leipä
oliiviöljyä
1. Pese porkkanat ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Kuori sipuli ja leikkaa lohkoiksi.
2. Kypsennä porkkanat ja sipulit suolatussa vedessä. Kaada vesi pois ja kaada vihannekset kulhoon, survo ne kevyesti haarukalla karkeaksi muusiksi. Lisää hiukan hienonnettuja ruokayrttejä ja sinappia ja mausta suolalla.
3. Lämmitä uuni 200-asteiseksi, leikkaa leipä viipaleiksi, ripottele leipien pinnalle yrttejä ja öljyä.
4. Paista uunissa 5–8 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita. Tarjoile porkkanasoseen kanssa välipalana.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ