Koti ja Keittiö 05/07
(noin 60 kpl)
6 dl vehnäjauhoa
1/4 pkt tuorehiivaa
1/2 tl suolaa
2 dl vettä
1 rkl öljyä
Päälle:
1 dl valmista aurinkokuivattutomaattikastiketta (Heinz)
1/2 dl tomaattimurskaa
150 g voimakasta juustoa esim. Taleggio-juustoa
1 dl rusinoita
1/2 dl pinjansiemeniä
1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja öljy. Lisää jauhot ja alusta tasaiseksi ja kimmoisaksi taikinaksi.
2. Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota siitä esim. juomalasilla pyöreitä paloja.
3. Pane palat leivinpaperille uunipellille ja kohota peitettynä 15 minuuttia.
4. Yhdistä valmis tomaattikastike ja -murska ja levitä seosta vajaa teelusikka pitsapalojen pinnalle.
5. Leikkaa juuston kuori pois ja viipaloi juusto.
6. Pane kullekin pitsapohjalle juustosiivu.
7. Paista uunissa keskitasolla 250 asteessa 10 minuuttia, lisää pinjansiemenet ja rusinat ja paista vielä hetki, kunnes pohja on kypsää ja siemenet ovat saaneet kauniin ruskean värin.
8. Anna jäähtyä. Pakkaa pakastusrasioihin ja pane pakastimeen.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2