Artikkeli

Pienet maksaleikkeet

12 vii­pa­let­ta nau­dan, hir­ven tai po­ron mak­saa

1 dl veh­nä­jau­ho­ja

1/2 tl suo­laa

v al­ko­pip­pu­ria

tuo­ret­ta tai kui­vat­tua ore­ga­noa

Pais­ta­mi­seen: 1 rkl öl­jyä tai voi­ta

1. Pois­ta mak­sas­ta kal­vo. Leik­kaa puo­len sen­tin vah­vui­sik­si vii­pa­leik­si. Maus­ta pa­lat suo­lal­la, pip­pu­ril­la sekä ore­ga­nol­la ja kie­rit­te­le veh­nä­jau­hois­sa.

2. Pais­ta leik­keet lem­pe­äl­lä läm­möl­lä vois­sa tai öl­jys­sä pan­nul­la. Nos­ta leik­keet pois ja kie­hau­ta pan­nul­la hiu­kan to­maat­ti­murs­kaa. Tar­joa leik­kei­den kans­sa.

Koti ja keit­tiö 3/2003

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ