MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT FABIAN BJÖRKKoti ja keittiö 11/2015
4–6 annosta
4–5 kypsää tomaattia
1 tuore vihreä chili tai jalapeno
1 sipuli ½ granaattiomenaa
½–1 ruukkua tuoretta korianteria hienonnettuna
1 limen mehu
½ tl suolaa
1. Halkaise tomaatit, poista kannat ja kuutioi tomaatit. Halkaise chili, poista siemenet ja kanta ja hienonna chili. Kuori ja hienonna sipuli.
2. Irrota siemenet granaattiomenan puolikkaasta lusikan avulla.
3. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja anna maustua ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2