Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

MARI HAR­JU­LA  KU­VAU­SA­VUS­TA­JA MI­KA­E­LA AN­TIN KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA­KO­TI JA KEIT­TIÖ 4/2015  

Pho-keitto

Vietnamilaisen Pho-keiton liemessä maistuvat joulusta tutut mausteet kuten tähtianis, neilikka ja kaneli.

4 an­nos­ta  

1 ½ l vet­tä

5 rkl kana- tai kas­vis­fon­dia

3 täh­ti­a­nis­ta

4 nei­lik­kaa

2 ka­ne­li­tan­koa

5–6 ko­ko­nais­ta mus­ta­pip­pu­ria

2 rkl soi­ja­kas­ti­ket­ta

3 rkl ka­la­kas­ti­ket­ta

2 tl so­ke­ria

3 cm in­ki­vää­riä

1–2 pork­ka­naa

250 g to­fua tai kyp­sää broi­le­rin­fi­lee­tä

1 chili

1 pie­ni pu­na­si­pu­li

2 ke­vät­si­pu­lin­vart­ta

200 g rii­si­nuu­de­lei­ta

noin 1 dl itu­ja

Tar­joi­luun:

noin ½ dl tuo­ret­ta ko­ri­an­te­ria

noin ½ dl mint­tua

1 lime

1. Mit­taa kat­ti­laan vesi, fon­di, täh­ti­a­nik­set, nei­li­kat, ka­ne­li­tan­got, mus­ta­pip­pu­rit, soi­ja- ja ka­la­kas­ti­ke sekä so­ke­ri. Kuu­men­na lie­mi kie­hu­vak­si ja kei­tä hil­jal­leen 10 mi­nuut­tia.

2. Kuo­ri ja pa­loit­te­le in­ki­vää­ri ja pork­ka­nat. Li­sää kas­vik­set lie­meen ja hau­du­ta vie­lä noin 10 mi­nuut­tia.

3. Kuu­ti­oi tofu tai broi­le­rit. Hal­kai­se chili, pois­ta ha­lu­tes­sa­si sie­me­net, jos et ha­lua kei­tos­ta ko­vin tu­lis­ta, ja vii­pa­loi chili. Kuo­ri ja leik­kaa pu­na­si­pu­li ohuik­si sii­vuik­si. Vii­pa­loi ke­vät­si­pu­lit.

4. Li­sää nuu­de­lit lie­meen ja kuu­men­na keit­to uu­del­leen kie­hu­vak­si. Li­sää tofu- tai broi­le­ri­pa­lat, chi­lit, si­pu­li­sui­ka­leet ja ke­vät­si­pu­lit sekä idut. Kei­tä vie­lä het­ki, kun­nes nuu­de­lit kyp­sy­vät. Li­sää tar­vit­ta­es­sa nes­tet­tä.

5. Ri­pot­te­le val­miin kei­ton pääl­le tuo­ret­ta ko­ri­an­te­ria ja mint­tua ja tar­joi­le li­men loh­ko­jen kera.

Lue Myös

Grillattu siika

Lohi-fenkolisalaatti

Yrtti-sinappisilakat

Grillattu siika

Lohi-fenkolisalaatti

Yrtti-sinappisilakat

Herkullinen punasipulisilli

Sitrus-inkivää­rig­raa­vattu siika

Yrttikuorrutettu uunilohi

Bataattikeitto ja seesamiravut

Sengsun eli friteerattua kalaa

Japanilainen teriyaki-lohi

Bataattikeitto ja seesamiravut

Sengsun eli friteerattua kalaa

Japanilainen teriyaki-lohi

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2