RUOKA MARI HARJULA • SISUSTUS ANNA KRISTERI KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT FABIAN BJÖRKKoti ja keittiö 10/2015
4 annosta
400 g peuran sisäfileetä
merisuolaa
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
noin 25 g parmesaania
hieman rucolaa
6–10 kpl isoja kapriksia
rouhittua mustapippuria
tilkka tryffeliöljyä
Kastike:
1 dl majoneesia
1 tl worcesterkastiketta
½ tl sitruunamehua
½ tl dijoninsinappia
suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Puhdista liha ja muotoile se pötköksi. Kääntele liha merisuolapippuriseoksessa. Pyöräytä liha kelmuun ja laita pakastimeen muutamaksi tunniksi.
2. Valmista kastike. Sekoita majoneesin joukkoon mausteet ja anna kastikkeen maustua viileässä.
3. Viipaloi kohmeinen liha ohuiksi siivuiksi ja asettele tarjoiluvadille.
4. Vuole päälle parmesaania. Fasaanisalaatti täydennetään luumuilla, päärynöillä ja siemenillä sekä viimeistellään appelsiinisella kastikkeella. Koristele rucolanlehdillä ja kapriksilla. Viimeistele mustapippurilla, tryffeliöljyllä ja majoneesikastikkeella.
Viinisuositus: Kirsikkainen ja mausteinen Villa Antinori Rosso 2012, Italia, 17,99 e.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2