Koti ja Keittiö 11/06
(16–20 kpl)
2–3 (150 g) perunaa (jauhoista lajiketta)
100 g kaurakeksejä
1 dl täytekakkupohjan, kääretorttupohjan
tai kuivakakun muruja
100 g tummaa suklaata (vähintään 70 % kaakaota)
80 g mantelijauhetta
1 dl tomusokeria
3 rkl punssia
2 valkuaista
Pinnalle:
tummaa kaakaojauhetta
1. Kuori ja paloittele perunat ja keitä kypsiksi.
2. Hienonna kaurakeksit monitoimikoneessa. Sulata suklaa vesihauteessa. Soseuta lämpimät perunat haarukalla. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa, mantelijauhe, sokeri ja punssi.
3. Vaahdota valkuaiset ja kääntele vaahto varovasti taikinan joukkoon.
4. Pyörittele taikinasta pieniä, pyöreitä tai soikeita leivoksia ja kierittele ne tummassa kaakaojauheessa. Säilytä viileässä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2