Koti ja keittiö 5/2011 KATRI SCHRÖDER | KUVAT ARTO VUOHELAINEN
10 annosta
2 pkt (à 500 g) valmiskypsennettyjä pariisinperunoita
1 ps (450 g) pitkiä, ohuita papuja (pakaste)
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 pientä punasipulia
2 rkl kapriksia
Kastike:
2 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1. Keitä perunoita suolalla maustetussa vedessä pari minuuttia. Valuta ja jäähdytä.
2. Paahda papuja kahdessa erässä kuivalla, isolla pannulla niin, että ne sulavat ja alkavat saada hieman väriä. Lisää lopuksi pannulle pieni loraus oliiviöljyä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
3. Kuori ja viipaloi punasipulit.
4. Sekoita kastikeainekset keskenään ja valuta kastike salaatille. Ripota
päälle kaprikset.
Valmistusaika: noin 20 min.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2