4 perunaa
1 iso kukkakaali
2 hapanta ja kirpeää omenaa
2 rkl öljyä
1/2 tl jauhettua kurkumaa
1 tl murskattuja korianterinsiemeniä
1 tl kokonaisia juustokuminoita
1 pieni punainen chilipalko
1/2 dl rusinoita
suolaa
tuoretta korianteria
1. Pese perunat ja keitä ne lähes kypsiksi. Huuhtele kukkakaali ja leikkaa se pienemmiksi kukinnoiksi. Kuori omenat ja poista siemenkodat. Kuutioi omenat.
2. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää siihen kurkuma, korianterinsiemenet, juustokuminat ja silputtu chili. Kuullota mausteita muutama minuutti, mutta varo polttamasta.
3. Lisää mausteöljyyn kukkakaalinkukinnot ja omenakuutiot. Kuullota niitä muutama minuutti. Laske lämpöä ja lisää rusinat. Hauduta kukkakaali ja omenat kannen alla lähes kypsiksi.
4. Lisää loppuvaiheessa perunakuutiot ja anna niiden kypsyä ja maustua muiden ainesten kanssa. Mausta suolalla ja korianterilla.
5. Tarjoile kasvislisäkkeenä tai sellaisenaan esimerkiksi jogurttipohjaisen kastikkeen kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ