Koti ja Keittiö 11/07
6–8 perunaa
1 palsternakka
2 sipulia
8 dl vettä
2 rkl kanafondia
6 limen lehteä
400 ml kookosmaitoa
2 tl punaista currytahnaa
1. Kuori ja paloittele perunat ja palsternakat. Kuori ja hienonna sipulit.
2. Kuumenna vesi kattilassa, lisää fondi, limen lehdet ja kasvikset. Anna kiehua hiljalleen noin 5–10 minuuttia.
3. Lisää kookosmaito ja currytahna ja keitä vielä muutama minuutti, kunnes juurekset ovat kypsiä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2