2–3 scampia/ruokailija
1 keltasipuli
1 kynnetön valkosipuli
1 rkl voita
mustapippuria
suolaa
1 dl pernodia
1 dl kuohukermaa
1. Halkaise scampit pituussuunnassa.
Poista musta suoli ja halutessasi myös
kuoret.
2. Kuori ja silppua sipulit. Älä puserra
valkosipulia, vaan silppua se veitsellä.
Ruskista scampeja voissa pannulla minuutti.
Käännä scampit ja lisää sipulisilppu.
Mausta pippurilla ja suolalla.
3. Lisää pannuun pernod ja kerma. Keitä
lientä kokoon hetken aikaa. Tarjoile
pernod-scampit hyvän maalaisleivän
kanssa.
Koti ja keittiö 3/2004
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2