Koti ja Keittiö 08/06
(6:lle)
1 1/2 l vettä
1 l tuoreita, paloiteltuja tatteja tai 250 g säilyketatteja
2 keltasipulia
4 isoa perunaa
1–1 1/2 tl suolaa
1 ps (500 g) pakastepelmeneitä
2 suolakurkkua
Lisäksi:
1 prk (150 g) smetanaa
1. Puhdista ja pilko tuoreet sienet. Kuori ja silppua sipuli. Kuori ja lohko perunat. Pane kaikki ainekset kattilaan ja lisää suola.
2. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.
3. Viipaloi suolakurkut ohuiksi. Lisää ne ja pelmenit kattilaan. Keitä edelleen noin 8 minuuttia. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja nosta tarjolle smetanan ja tumman leivän kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ