Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 03/07

Pekoni-paprikatoast

(2 ko­ko­nais­ta to­as­tia eli nel­jä kol­mi­o­pa­laa)

4 koo­kas­ta tuo­ret­ta paah­to­lei­pä­vii­pa­let­ta

Täy­te:

1/2 pkt (à 120 g) ame­ri­kan­pe­ko­nia

1 pie­ni pu­nai­nen pap­ri­ka

1 dl rans­kan­ker­maa

1/2 dl ke­vyt­ma­jo­nee­sia

1/2 tl mus­ta­pip­pu­ri­rou­het­ta

4 leh­teä ra­pe­aa sa­laat­tia

1. Le­vi­tä pe­ko­ni­vii­pa­leet lei­vin­pa­pe­ril­le uu­ni­pel­lil­le ja paah­da nii­tä kes­ki­ta­sol­la 225 as­tees­sa noin 15 mi­nuut­tia tai kun­nes ne ovat ra­pei­ta.

2. Nos­ta jääh­ty­neet vii­pa­leet het­kek­si ta­lous­pa­pe­ril­le va­lu­maan ja leik­kaa ne ha­lu­tes­sa­si pie­nem­mik­si pa­loik­si.

3. Pese pap­ri­ka, pois­ta sie­me­net ja val­ke­at si­suk­set ja leik­kaa pap­ri­ka vii­pa­leik­si.

4. Se­koi­ta rans­kan­ker­ma, ma­jo­nee­si ja mus­ta­pip­pu­ri­rou­he. Jaa seos paah­to­lei­vil­le.

5. Li­sää kah­den vii­pa­leen pääl­le sa­laa­tin­leh­det, pap­ri­ka­vii­pa­leet ja pe­ko­ni­pa­lat ja nos­ta jäl­jel­le jää­neet paah­to­lei­pä­pa­lat pe­ko­nien pääl­le kan­nek­si. Leik­kaa lei­vät kol­mi­oik­si. Pai­na tii­viik­si ja pak­kaa läm­pöä eris­tä­vään pa­ket­tiin ret­kel­le mu­kaan.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ