Koti ja Keittiö 03/07
(2 kokonaista toastia eli neljä kolmiopalaa)
4 kookasta tuoretta paahtoleipäviipaletta
Täyte:
1/2 pkt (à 120 g) amerikanpekonia
1 pieni punainen paprika
1 dl ranskankermaa
1/2 dl kevytmajoneesia
1/2 tl mustapippurirouhetta
4 lehteä rapeaa salaattia
1. Levitä pekoniviipaleet leivinpaperille uunipellille ja paahda niitä keskitasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes ne ovat rapeita.
2. Nosta jäähtyneet viipaleet hetkeksi talouspaperille valumaan ja leikkaa ne halutessasi pienemmiksi paloiksi.
3. Pese paprika, poista siemenet ja valkeat sisukset ja leikkaa paprika viipaleiksi.
4. Sekoita ranskankerma, majoneesi ja mustapippurirouhe. Jaa seos paahtoleiville.
5. Lisää kahden viipaleen päälle salaatinlehdet, paprikaviipaleet ja pekonipalat ja nosta jäljelle jääneet paahtoleipäpalat pekonien päälle kanneksi. Leikkaa leivät kolmioiksi. Paina tiiviiksi ja pakkaa lämpöä eristävään pakettiin retkelle mukaan.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2