8 viipaletta amerikanpekonia
8 palaa voimakasta, kovaa juustoa, esim. gruyère
1 vihreä omena
1 rkl silputtua rosmariinia
ripaus mustapippuria
8 palaa moniviljapaahtoleipää
Voiteluun:
margariinia
1. Paahda pekoniviipaleet rapeiksi kuumalla pannulla. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi. Poista omenasta siemenkota ja tee siitä ohuita viipaleita.
2. Voitele leivät. Pane kahden leivän väliin pekonia, omenaa, juustoa, silputtua rosmariinia ja rouhittua pippuria. Paina leivät napakasti yhteen.
3. Ruskista leivät paistinpannulla molemmin puolin. Halkaise jokainen leipä kahteen osaan ja tarjoa heti.
Viinisuositukset:
Täyteläinen punaviini, Trivento Bonarda, 6,97 €, Argentiina, tai Santa Helena Siglo de Oro Carmenère, Chile, 6,99 €.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2