Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Toi­mit­ta­ja San­na Ke­kä­läi­nen

Ku­vau­sa­vus­ta­ja Jaa­na To­lo­nen

Ku­vat Fa­bi­an Björk

Pekoniin käärityt taatelit

Etsitkö täydellistä glögin kumppania? Kääräise sinihome-juusto ja taateli pekonin syleilyyn ja paista hetki uunissa.

16 pe­ko­niin kää­rit­tyä taa­te­lia

8 vii­pa­let­ta pe­ko­nia

16 ko­ko­nais­ta taa­te­lia il­man ki­viä

16 ko­ko­nais­ta, paah­det­tua man­te­lia

noin 80 g si­ni­ho­me­juus­toa

16 ok­saa ros­ma­rii­nia tai cock­tail-tik­kua

1. Läm­mi­tä uu­ni 180 as­tee­seen.

2. Vii­pa­loi pe­ko­nit pit­kit­täin kah­tia. Leik­kaa juus­to pie­nik­si pa­loik­si.

3. Paah­da man­te­lit kui­val­la, kuu­mal­la pan­nul­la niin, et­tä ne saa­vat vä­hän vä­riä.

4. Tee taa­te­lei­hin pie­ni viil­to. Työn­nä si­sään juus­to­pa­la ja man­te­li. Kää­ri pe­ko­niin. Nos­ta pa­lat sau­ma­puo­li alas­päin vuo­kaan.

5. Pais­ta uu­nis­sa noin 6 mi­nuut­tia tai kun­nes pe­ko­ni on kyp­sää. Työn­nä pa­loi­hin tik­ku.

Vii­ni­suo­si­tus: Peh­me­än maus­tei­nen, kir­sik­kai­nen ja vii­ku­nai­nen Masi Cam­po­fi­o­rin 2012, Ita­lia, 14,99 e, tai he­del­mäi­nen port­vii­ni, Nie­poort Ruby Port, Por­tu­ga­li, 16,98 e.

Kat­so myös nämä:

Tee it­se glögi

Her­kul­li­set kuu­mat juo­mat pik­ku­jou­lui­hin

Pe­ko­ni-si­pu­li­pii­ras

Pe­ko­ni­nen flatb­re­ad

Pe­ko­ni-par­sa­täyt­tei­set tar­te­le­tit

Taa­te­li-ome­na­pii­ras

5 x par­haat pik­ku­suo­lai­set juh­liin

Lue Myös

Lammaspyörykät tulisessa Arrabiata-kastikkeessa

Bataat­ti­ham­pu­ri­lainen

Mix-souvlakivartaat

Lammaspyörykät tulisessa Arrabiata-kastikkeessa

Bataat­ti­ham­pu­ri­lainen

Mix-souvlakivartaat

Yrttilihapullat Keftédes

Salvia-fenkolimaustettu porsaankylki

Maukas broilerirulla

Pekoni-sipulipiiras

Taikinoitu brie

Pekoni-parsa­sa­laat­ti­täyt­teiset tarteletit

Pekoni-sipulipiiras

Taikinoitu brie

Pekoni-parsa­sa­laat­ti­täyt­teiset tarteletit

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.