Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Toi­mit­ta­ja San­na Ke­kä­läi­nen

Ku­vau­sa­vus­ta­ja Jaa­na To­lo­nen

Ku­vat Fa­bi­an Björk

Pekoniin käärityt taatelit

Etsitkö täydellistä glögin kumppania? Kääräise sinihome-juusto ja taateli pekonin syleilyyn ja paista hetki uunissa.

16 pe­ko­niin kää­rit­tyä taa­te­lia

8 vii­pa­let­ta pe­ko­nia

16 ko­ko­nais­ta taa­te­lia il­man ki­viä

16 ko­ko­nais­ta, paah­det­tua man­te­lia

noin 80 g si­ni­ho­me­juus­toa

16 ok­saa ros­ma­rii­nia tai cock­tail-tik­kua

1. Läm­mi­tä uu­ni 180 as­tee­seen.

2. Vii­pa­loi pe­ko­nit pit­kit­täin kah­tia. Leik­kaa juus­to pie­nik­si pa­loik­si.

3. Paah­da man­te­lit kui­val­la, kuu­mal­la pan­nul­la niin, et­tä ne saa­vat vä­hän vä­riä.

4. Tee taa­te­lei­hin pie­ni viil­to. Työn­nä si­sään juus­to­pa­la ja man­te­li. Kää­ri pe­ko­niin. Nos­ta pa­lat sau­ma­puo­li alas­päin vuo­kaan.

5. Pais­ta uu­nis­sa noin 6 mi­nuut­tia tai kun­nes pe­ko­ni on kyp­sää. Työn­nä pa­loi­hin tik­ku.

Vii­ni­suo­si­tus: Peh­me­än maus­tei­nen, kir­sik­kai­nen ja vii­ku­nai­nen Masi Cam­po­fi­o­rin 2012, Ita­lia, 14,99 e, tai he­del­mäi­nen port­vii­ni, Nie­poort Ruby Port, Por­tu­ga­li, 16,98 e.

Kat­so myös nämä:

Tee it­se glögi

Her­kul­li­set kuu­mat juo­mat pik­ku­jou­lui­hin

Pe­ko­ni-si­pu­li­pii­ras

Pe­ko­ni­nen flatb­re­ad

Pe­ko­ni-par­sa­täyt­tei­set tar­te­le­tit

Taa­te­li-ome­na­pii­ras

5 x par­haat pik­ku­suo­lai­set juh­liin

Lue Myös

Sieni-kinkku-rucolarisotto

Aasialainen nyhtölammas, kasvis-yrttikvinoa ja kaalisalaatti

Chorizo-perunatortilla

Sieni-kinkku-rucolarisotto

Aasialainen nyhtölammas, kasvis-yrttikvinoa ja kaalisalaatti

Chorizo-perunatortilla

Tomaattileivät ja serranokinkkua

Sitruuna-valko­si­pu­lib­roi­lerit

Sinap­pi­täyt­teinen possurulla

5 x helpot pikkusuolaiset itsenäi­syys­päivän herkkupöytään

Pinaatti-pekoni­mu­na­pas­teijat

Pekoni-sipulipiiras

5 x helpot pikkusuolaiset itsenäi­syys­päivän herkkupöytään

Pinaatti-pekoni­mu­na­pas­teijat

Pekoni-sipulipiiras

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2