4 naudan sisäfileepihviä
4 viipaletta pekonia
rouhittua mustapippuria tai pippurisekoitusta
Ruskistamiseen: öljyä
Konjakkikermakastike:
2 dl ruokakermaa
2-3 rkl konjakkia
1 rkl vahvaa kahvia
1 tl sinappia
ripaus suolaa
Glaseeratut juurekset:
noin 200 g lanttua
noin 200 g naurista
noin 75 g juuriselleriä
30 g voita
3/4 tl suolaa
3 rkl siirappia
ripaus valkopippurirouhetta
muutama tuore rosmariininoksa
1. Kietaise pihvien ympärille pekoniviipale ja kiinnitä cocktailtikulla. Ruskista pihvit nopeasti kuumalla pannulla molemmin puolin, pyöräytä pippurirouheessa ja siirrä uunivuokaan.
2. Kypsennä pihvejä 225- asteisessa uunissa vielä noin 10-15 minuuttia. Jos haluat täysin kypsiä pihvejä, pidennä paistoaikaa hieman.
3. Mittaa kerma, konjakki, kahvi ja sinappi kattilaan, kiehauta ja hauduta 5-10 minuuttia. Mausta suolalla.
4. Kuori ja kuutioi juurekset. Sulata voi kattilassa, lisää juureskuutiot ja mausteet. Hauduta juurekset kypsiksi välillä sekoittaen ja poista lopuksi rosmariininoksat.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2