MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 12/2012
noin 24 kpl
125 g voita
½ tl vaniljasokeria
3 ½ dl sokeria
1 muna
¾ dl maitoa
4 ¾ dl vehnäjauhoja
¾ dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
100 g maitosuklaata
100 g tummaa suklaata
100 g pekaanipähkinöitä
Koristeluun:
100 g valkosuklaata
100 g tummaa suklaata
1. Paloittele pehmennyt voi monitoimikoneeseen. Lisää sokerit, muna ja maito. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää koneeseen. Käynnistä kone ja sekoita, kunnes seoksesta muodostuu pehmeä taikina.
2. Rouhi suklaat ja pähkinät. Lisää rouheet taikinaan puuhaarukalla sekoittaen.
3. Jaa taikina leivinpaperin päälle pellille. Jätä reilusti leviämisvaraa. Paista 175 asteessa noin 12–15 min. Anna jäähtyä.
4. Sulata valkosuklaa ja tumma suklaa erikseen. Raidoita keksit sekä valkosuklaalla että tummalla suklaalla lusikan avulla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2