Koti ja Keittiö 1-2/08
(Ohje neljälle hengelle)
2 dl ruokosokeria
75 g voita tai margariinia
1 tl vaniljasokeria
1/2 dl sitruunamehua
1 tl raastettua sitruunankuorta
1 dl vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
2 valkuaista
2 keltuaista
1/2 dl maitoa
1 rkl tomusokeria
1. Vaahdota rasva ja sokeri. Mausta seos vaniljasokerilla ja sitruunankuorella.
2. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe.
3. Lisää keltuaiset ja jauhot vähin erin taikinaan. Sekoita sitruunamehu ja maito ja lisää seos taikinaan.
4. Vaahdota valkuaiset ja tomusokeri ja nostele seos kakkutaikinaan.
5. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 20–30 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää. Tarjoa jäätelön kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2