Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja keit­tiö 8/2011 KAT­RI SCHRÖ­DER | KUVA AR­TO VUO­HE­LAI­NEN

Pavlovarulla

Unelmankeveän, marenkisen pavlovan voi rullata kääretortun tapaan.

noin 8 an­nos­ta

Ma­ren­ki:

4 val­ku­ais­ta

1 tl val­ko­vii­nie­tik­kaa

2 dl eri­kois­hie­noa Siro-so­ke­ria

1 tl mais­si­tärk­ke­lys­tä

Rul­lan pin­nal­le:

2 rkl hie­noa ki­de­so­ke­ria

1 rkl koo­kos­hiu­ta­lei­ta

Täy­te:

1 prk (200 g) maus­ta­ma­ton­ta tuo­re­juus­toa

1 dl vaah­tou­tu­vaa tai pak­sua

va­nil­ja­kas­ti­ket­ta,

esim. Va­lio Va­nil­la

noin 2 dl tuo­rei­ta, pil­kot­tu­ja mar­jo­ja, esim. man­si­koi­ta ja va­del­mia

1. Val­mis­ta en­sin ma­ren­ki. Vat­kaa val­ku­ai­set ja val­ko­vii­nie­tik­ka ko­vak­si vaah­dok­si. Se­koi­ta mais­si­tärk­ke­lys so­ke­riin. Li­sää so­ke­ri-

seos ma­ren­kiin vä­hi­tel­len koko ajan vat­ka­ten. Vat­kaa, kun­nes vaah­to on pak­sua ja kiil­tä­vää.

2. Le­vi­tä ma­ren­ki ta­sai­sek­si ker­rok­sek­si lei­vin­pa­pe­ril­la pääl­lys­te­tyl­le uu­ni­pel­lil­le. Pais­ta heti 175-as­tei­sen uu­nin kes­ki­ta­sol­la noin 15 mi­nuut­tia.

3. Nos­ta ma­ren­ki­le­vy uu­nis­ta. Ku­moa se puh­taal­le lei­vin­pa­pe­ri­ar­kil­le, jon­ka pääl­le on ri­po­tel­tu so­ke­ria ja koo­kos­hiu­ta­lei­ta. Ir­ro­ta poh­ja­pa­pe­ri va­ro­vas­ti.

4 . Se­koi­ta tuo­re­juus­to ja va­nil­ja­kas­ti­ke ta­sai­sek­si. Jos käy­tät vaah­tou­tu­vaa kas­ti­ket­ta, vaah­do­ta se en­sin kuoh­ke­ak­si. Le­vi­tä va­nil­ja-kree­mi poh­jal­le. Ri­pot­te­le pin­nal­le pil­ko­tut mar­jat.

5. Rul­laa levy pa­pe­rin avul­la kää­rök­si. Leik­kaa rul­la an­nos­pa­loik­si.

Val­mis­tu­sai­ka: noin 40 min.

Lue Myös

Karpa­lo­jää­dy­ke­lei­vokset ja karpalosiirappi

Punaisten marjojen semifreddo

Vanilja-jogurt­ti­pan­na­cotta ja luumu-viikunakompotti

Karpa­lo­jää­dy­ke­lei­vokset ja karpalosiirappi

Punaisten marjojen semifreddo

Vanilja-jogurt­ti­pan­na­cotta ja luumu-viikunakompotti

Kolmen kerroksen vadel­ma­pan­na­cotta

Mustikkainen tiramisukakku

Banoffee-leipävanukas

Appelsiini-viikunahilloke

Salmi­ak­ki­lak­rit­si­tuutit

Kirsikka - kirpeän makea herkku

Appelsiini-viikunahilloke

Salmi­ak­ki­lak­rit­si­tuutit

Kirsikka - kirpeän makea herkku

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.