1 patonki
5 oksaa timjamia
2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
suolaa
1/2 dl pestoa
5 keltaista minitomaattia
5 punaista minitomaattia
basilikan lehtiä
1. Leikkaa patongista puoli senttiä paksuja viipaleita.
2. Pane viipaleet uunipellille ja sekoita viipaleet timjamin, hienonnetun valkosipulin ja oliiviöljyn kanssa. Mausta suolalla.
3. Paista leipiä 200-asteisessa uunissa noin viisi minuuttia, kunnes ne ovat rapeita.
4. Voitele jäähtyneet leivät pestolla. Viipaloi tomaatit ja koristele leivät siivulla punaista ja keltaista tomaattia sekä basilikan lehdellä.
5. Tarjoa kylmien ruokien kanssa uusia perunoita.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2