ohje neljälle
400 g spagettia
Kastike:
200 g savustettua pekonia tai pekonia
2 salottisipulia
3 - 4 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
4 munaa
3 dl kermaa
50 g parmesaani- tai
pecorinojuustoa raastettuna
rouhittua mustapippuria
suolaa
1. Kuutioi tai suikaloi pekoni. Kuori ja hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet. Paista sipulit kultaisiksi ja pekonit rapeiksi öljyssä pannulla.
2. Sekoita munat ja kerma. Lisää 2/3 juustoraasteesta muna-kermaseokseen. Lisää pekonit ja sipulit.
3. Keitä pasta, valuta ja laita takaisin kattilaan. Lisää joukkoon muna-kermaseos ja sekoita. Laita kattila takaisin liedelle ja kypsennä hyvin miedolla lämmöllä hetken aikaa, kunnes seos hieman saostuu. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
4. Ripottele pasta-annoksten pinnalle loput juustoraasteesta juuri ennen tarjoamista.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2