100 g kuivattuja pehmeitä viikunoita
250 g maitorahkaa
2 rkl hillottua appelsiininkuorta
1/2 dl mantelirouhetta
1 dl kuohukermaa
(1 tl vaniljasokeria)
Koristeeksi: kumkvatteja
1. Poista viikunoista kovat kannat ja
leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi. Sekoita
viikunapalat, maitorahka, hillottu
appelsiininkuori ja mantelirouhe.
2. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja
kääntele se varoen rahkaseokseen.
Mausta vaniljasokerilla.
3. Annostele pashavaahto jälkiruokamaljoihin
ja koristele annokset ohuilla
kumkvattiviipaleilla ja mantelirouheella.
Koti ja keittiö 4/2004
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2