Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Teks­ti San­na Ke­kä­läi­nen

Kuva Fa­bi­an Björk

Parsapasteijat

Kiepauta voitaikinaa parsan ympärille. Paista uunissa, ja sinulla on keväinen parsapasteija.

noin 30 kpl

1 pkt (500 g) voi­tai­ki­na­le­vy­jä

noin 6 rkl maus­ta­ma­ton­ta tuo­re­juus­toa

noin 6 rkl vas­ta­raas­tet­tua par­me­saa­nia

1 rkl raas­tet­tua sit­ruu­nan­kuor­ta

30 vih­re­ää par­sa­tan­koa

Voi­te­luun: 1 muna

● Kau­li su­la­te­tut, hie­man koh­mei­set tai­ki­na­le­vyt jau­ho­te­tul­la pöy­däl­lä hie­man ohu­em­mik­si.

● Voi­te­le le­vyt tuo­re­juus­tol­la. Ri­pot­te­le pääl­le par­me­saa­nia ja sit­ruu­nan­kuor­ta. Leik­kaa le­vyt noin 30 pa­laan.

● Pois­ta par­sois­ta ko­vat ty­vet. Jos par­sat tun­tu­vat pui­sil­ta, voit kuo­ria ne ke­vy­es­ti. Kie­pu­ta tai­ki­na­pa­lat na­pa­kas­ti ja spi­raa­li­mai­ses­ti par­so­jen ym­pä­ril­le, par­me­saa­ni­puo­li si­sään­päin. Nos­ta lei­vin­pa­pe­ril­la pääl­lys­te­tyil­le uu­ni­pel­leil­le sau­ma­puo­li alas­päin. Voi­te­le mu­nal­la.

● Pais­ta 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa, kun­nes tai­ki­na on kyp­sää ja kau­niin kul­lan­rus­ke­aa, noin 12 mi­nuut­tia.

Vii­ni­suo­si­tus: Yrt­ti­nen ja sit­ruk­si­nen Gus­ta­ve Lo­rentz Syl­va­ner Réser­ve 2015, Rans­ka, 10,90 e.

Lue myös:

Pi­naat­ti-pe­ko­ni­mu­na­pas­tei­jat

Ri­sot­to uu­ni­paah­de­tun par­sa­kaa­lin ja pe­ko­nin kans­sa

Ri­cot­ta-par­sa­pii­rak­ka

Lue Myös

Parsapizza

Tomaatti focaccia

Vuohen­juus­to­pan­nu­kakut ja antipas­to­sa­laatti

Parsapizza

Tomaatti focaccia

Vuohen­juus­to­pan­nu­kakut ja antipas­to­sa­laatti

Uudet uuniperunat ja piparjuuri-savukalatahna

Bataattirieskat

Jogurtti-juustoskonssit

Pinaatti-pekoni­mu­na­pas­teijat

Ricotta-parsapiirakka

Kakkubuffet kruunaa kevään juhlan

Pinaatti-pekoni­mu­na­pas­teijat

Ricotta-parsapiirakka

Kakkubuffet kruunaa kevään juhlan

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2021

Leivo vadelmainen juustokakku uunipellillä

Omakotitalo vaihtui kaupungin keskustaan

Koti Espoossa on punainen tupa järven rannalla

Kurkista persoonallisiin joulukoteihin

Toimiva koti vanhassa kerrostalossa

Näin sisustat keltaisella

Kaisa Kuokka: ”Joulu on loma pimeyden keskellä”

Vaaleansinisen monet sävyt: poimi ideat ja ihastu!

Raikkaat sitruunaruudut

Joulun upeat kukkijat: näin joulukukat kestävät pitkään

Helsin­ki­läis­perheen kodissa katsellaan keskustan puistomaisemia kaari-ikkunoista

Leivo pelti­ba­naa­ni­kakku maapäh­ki­nä­voi­kuor­ru­tuk­sella

Vaate­suun­nit­telija Katri Niskanen: ”Olen minimalisti vaatteiden suhteen, mutta kotona pidän runsaudesta”

Toffee-suklaahippukeksi pellillä

Näin teet kylpyhuoneesta toimivan: parhaat säily­tys­rat­kaisut

Tekstii­li­suun­nit­telija Hanna Elevantin perhe elää hyvää arkea Karjalohjan kirkonkylällä

Uuden kodin vanhat seinät

Omassa makuuhuoneessa kuin hotellissa

Pyöritä ihanat piparkakkupallot

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2021

Leivo vadelmainen juustokakku uunipellillä

Omakotitalo vaihtui kaupungin keskustaan

Koti Espoossa on punainen tupa järven rannalla

Kurkista persoonallisiin joulukoteihin

Toimiva koti vanhassa kerrostalossa

Näin sisustat keltaisella

Kaisa Kuokka: ”Joulu on loma pimeyden keskellä”

Vaaleansinisen monet sävyt: poimi ideat ja ihastu!

Raikkaat sitruunaruudut

Joulun upeat kukkijat: näin joulukukat kestävät pitkään

Helsin­ki­läis­perheen kodissa katsellaan keskustan puistomaisemia kaari-ikkunoista

Leivo pelti­ba­naa­ni­kakku maapäh­ki­nä­voi­kuor­ru­tuk­sella

Vaate­suun­nit­telija Katri Niskanen: ”Olen minimalisti vaatteiden suhteen, mutta kotona pidän runsaudesta”

Toffee-suklaahippukeksi pellillä

Näin teet kylpyhuoneesta toimivan: parhaat säily­tys­rat­kaisut

Tekstii­li­suun­nit­telija Hanna Elevantin perhe elää hyvää arkea Karjalohjan kirkonkylällä

Uuden kodin vanhat seinät

Omassa makuuhuoneessa kuin hotellissa

Pyöritä ihanat piparkakkupallot

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.