Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Teks­ti San­na Ke­kä­läi­nen

Kuva Fa­bi­an Björk

Parsapasteijat

Kiepauta voitaikinaa parsan ympärille. Paista uunissa, ja sinulla on keväinen parsapasteija.

noin 30 kpl

1 pkt (500 g) voi­tai­ki­na­le­vy­jä

noin 6 rkl maus­ta­ma­ton­ta tuo­re­juus­toa

noin 6 rkl vas­ta­raas­tet­tua par­me­saa­nia

1 rkl raas­tet­tua sit­ruu­nan­kuor­ta

30 vih­re­ää par­sa­tan­koa

Voi­te­luun: 1 muna

● Kau­li su­la­te­tut, hie­man koh­mei­set tai­ki­na­le­vyt jau­ho­te­tul­la pöy­däl­lä hie­man ohu­em­mik­si.

● Voi­te­le le­vyt tuo­re­juus­tol­la. Ri­pot­te­le pääl­le par­me­saa­nia ja sit­ruu­nan­kuor­ta. Leik­kaa le­vyt noin 30 pa­laan.

● Pois­ta par­sois­ta ko­vat ty­vet. Jos par­sat tun­tu­vat pui­sil­ta, voit kuo­ria ne ke­vy­es­ti. Kie­pu­ta tai­ki­na­pa­lat na­pa­kas­ti ja spi­raa­li­mai­ses­ti par­so­jen ym­pä­ril­le, par­me­saa­ni­puo­li si­sään­päin. Nos­ta lei­vin­pa­pe­ril­la pääl­lys­te­tyil­le uu­ni­pel­leil­le sau­ma­puo­li alas­päin. Voi­te­le mu­nal­la.

● Pais­ta 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa, kun­nes tai­ki­na on kyp­sää ja kau­niin kul­lan­rus­ke­aa, noin 12 mi­nuut­tia.

Vii­ni­suo­si­tus: Yrt­ti­nen ja sit­ruk­si­nen Gus­ta­ve Lo­rentz Syl­va­ner Réser­ve 2015, Rans­ka, 10,90 e.

Lue myös:

Pi­naat­ti-pe­ko­ni­mu­na­pas­tei­jat

Ri­sot­to uu­ni­paah­de­tun par­sa­kaa­lin ja pe­ko­nin kans­sa

Ri­cot­ta-par­sa­pii­rak­ka

Lue Myös

Rukiiset siemen­vuo­ka­leivät

Välimerelliset sämpylät

Maalaispatongit

Rukiiset siemen­vuo­ka­leivät

Välimerelliset sämpylät

Maalaispatongit

Juustokeksit

Parsapizza

Joululeipä

Pinaatti-pekoni­mu­na­pas­teijat

Ricotta-parsapiirakka

Eteisen syyspäi­vi­tyk­sillä hintaeroa 2 060 euroa – Huomaatko eron?

Pinaatti-pekoni­mu­na­pas­teijat

Ricotta-parsapiirakka

Eteisen syyspäi­vi­tyk­sillä hintaeroa 2 060 euroa – Huomaatko eron?

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2