Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Teks­ti San­na Ke­kä­läi­nen

Kuva Fa­bi­an Björk

Parsapasteijat

Kiepauta voitaikinaa parsan ympärille. Paista uunissa, ja sinulla on keväinen parsapasteija.

noin 30 kpl

1 pkt (500 g) voi­tai­ki­na­le­vy­jä

noin 6 rkl maus­ta­ma­ton­ta tuo­re­juus­toa

noin 6 rkl vas­ta­raas­tet­tua par­me­saa­nia

1 rkl raas­tet­tua sit­ruu­nan­kuor­ta

30 vih­re­ää par­sa­tan­koa

Voi­te­luun: 1 muna

● Kau­li su­la­te­tut, hie­man koh­mei­set tai­ki­na­le­vyt jau­ho­te­tul­la pöy­däl­lä hie­man ohu­em­mik­si.

● Voi­te­le le­vyt tuo­re­juus­tol­la. Ri­pot­te­le pääl­le par­me­saa­nia ja sit­ruu­nan­kuor­ta. Leik­kaa le­vyt noin 30 pa­laan.

● Pois­ta par­sois­ta ko­vat ty­vet. Jos par­sat tun­tu­vat pui­sil­ta, voit kuo­ria ne ke­vy­es­ti. Kie­pu­ta tai­ki­na­pa­lat na­pa­kas­ti ja spi­raa­li­mai­ses­ti par­so­jen ym­pä­ril­le, par­me­saa­ni­puo­li si­sään­päin. Nos­ta lei­vin­pa­pe­ril­la pääl­lys­te­tyil­le uu­ni­pel­leil­le sau­ma­puo­li alas­päin. Voi­te­le mu­nal­la.

● Pais­ta 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa, kun­nes tai­ki­na on kyp­sää ja kau­niin kul­lan­rus­ke­aa, noin 12 mi­nuut­tia.

Vii­ni­suo­si­tus: Yrt­ti­nen ja sit­ruk­si­nen Gus­ta­ve Lo­rentz Syl­va­ner Réser­ve 2015, Rans­ka, 10,90 e.

Lue myös:

Pi­naat­ti-pe­ko­ni­mu­na­pas­tei­jat

Ri­sot­to uu­ni­paah­de­tun par­sa­kaa­lin ja pe­ko­nin kans­sa

Ri­cot­ta-par­sa­pii­rak­ka

Lue Myös

Juustoiset sienipiirakat

Perus­lei­pä­taikina

Taikinoitu brie

Juustoiset sienipiirakat

Perus­lei­pä­taikina

Taikinoitu brie

Rukiinen kapris­sa­vu­si­lak­ka­pii­rakka

Punajuuri-ricottapiiras

Siemensolmut

Pinaatti-pekoni­mu­na­pas­teijat

Ricotta-parsapiirakka

Kevään parhaat kuohuviinit

Pinaatti-pekoni­mu­na­pas­teijat

Ricotta-parsapiirakka

Kevään parhaat kuohuviinit

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.