Koti ja keittiö 5/2009Kuva: Sanna Peurakoski
Ohje neljälle
400 g valkoisia miniparsoja
150 g kylmäsavulohta
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
1 dl kasvislientä
2 dl kermaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
ripaus muskottipähkinää
yhden limetin raastettu kuori ja mehu
Lisäksi:
400 g tagliatellepastaa
rucolaa
1. Esikäsittele ja paloittele parsat. Suikaloi kylmäsavulohi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
2. Kuumenna öljy kattilassa, lisää valkosipulit, sipulit ja parsat ja kuullota hetki. Lisää kasvisliemi, laita kansi päälle ja hauduta reilut 5 minuuttia.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Lisää kerma ja mausteet ja hauduta vielä pari minuuttia. Sekoita kastikkeeseen suikaloitu kylmäsavulohi ja lämmitä vielä hetki.
5. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon ja tarjoa kuumana rucolalla viimeisteltynä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2