Koti ja keittiö 5/2011 KUVA REETTA PASANEN
4 annosta
500 g vihreää parsaa
Kinkku-munahakkelus:
3 kovaksi keitettyä munaa
noin 150 g palvikinkkua palana
3 rkl hienonnettua ruohosipulia
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1. Valmista ensin kinkku-munahakkelus. Kuori munat. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Hienonna ne erikseen karkeaksi.
2. Leikkaa palvikinkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita valkuaiset, keltuaiset, kinkut ja hienonnettu ruohosipuli keskenään kulhossa. Mausta seos ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria.
3. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja kuori ne kevyesti tarvittaessa. Keitä parsoja 3–4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja nosta tarjoiluastioille. Lusikoi päälle kinkku-munahakkelusta.
Valmistusaika: noin 10 min.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2