Koti ja keittiö 6-7/2008
100 g parmesaanijuustoa
6 luumutomaattia
1-2 salaattisipulia
1 valkosipulinkynsi
2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
2 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
1. Leikkaa tomaatit neljäksi lohkoksi. Poista kanta ja siemenet ja kuutioi tomaatit. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli. Sekoita kasvikset, yrtit, öljy ja mausteet keskenään ja anna maustua jääkaapissa.
2. Vuole parmesaanista juustohöylällä tai kuorimaveitselle lastuja ja kääntele juustolastut salsaan juuri ennen tarjoilua.
3. Tarjoa grillatun lihan kera tai paahdettujen patonkiviipaleiden päällä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2