Koti ja keittiö 12/2009
noin 36 kpl
1/2 pkt (225 g) filotaikinaa
150 g voita
250 g pehmeää sinihomejuustoa
200 g parmesaania
1. Sulata filotaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata voi. Leikkaa homejuusto viipaleiksi ja viipaleet ohuiksi pötköiksi. Raasta parmesaanijuusto hienoksi.
2. Levitä taikinalevyt pöydälle. Leikkaa ne ensin pitkittäin kahtia ja sitten vielä poikittain kolmeen osaan niin, että kustakin levystä tulee aina 6 filotaikinapalaa. Ota levypala kerrallaan työpöydälle. Peitä loput kelmulla, etteivät ne pääse kuivumaan. Voitele levyt voisulalla, ripottele päälle parmesaaniraastetta, laita toiseen päähän sinihomejuustotanko ja kääri vinoittain rullaksi. Laita rullat leivinpaperille pellille.
3. Voitele rullat, ripottele päälle parmesaaniraastetta ja paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2