Artikkeli

Koti ja keit­tiö 12/2008

Parmesaanilevite

Tarjoa levitteenä esim. suolakeksien tai leivän päällä.

75 g huo­neen­läm­pöis­tä voi­ta tai mar­ga­rii­nia

50 g vas­ta­raas­tet­tua par­me­saa­ni­juus­toa

1 tl si­nap­pia

½ tl sit­ruu­na­me­hua

ri­paus val­ko­pip­pu­ria

1. Se­koi­ta peh­me­ään ras­vaan par­me­saa­ni­juus­to ja maus­te­ai­nek­set. Ha­lu­tes­sa­si voit vaah­dot­taa se­ok­sen vie­lä säh­kö­vat­kai­mel­la.

2. Tar­joa le­vit­tee­nä esim. suo­la­kek­sien tai lei­vän pääl­lä.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ