Koti ja keittiö 01/05
(12 kpl)
5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
100 g parmesaanijuustoa
150 g fetajuustoa
3 munaa
2 dl piimää
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Raasta parmesaanijuusto ja lisää joukkoon. Murenna myös fetajuusto jauhoseokseen.
2. Riko munat erilliseen kulhoon ja vatkaa niiden rakenne kevyesti rikki. Sekoita piimä munien joukkoon ja kaada muna-piimäseos jauhoseokseen. Sekoita taikina tasaiseksi käsin.
3. Voitele muffinipellin syvennykset ja jaa taikina niihin. 4. Paista muffineja 175 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia, kunnes ne saavat väriä pintaan.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ