Artikkeli

Koti ja keit­tiö 01/05

Parmesaani-fetajuus­to­muf­finit

Sekoita kuivat aineet keskenään. Raasta parmesaanijuusto ja lisää joukkoon. Murenna myös fetajuusto jauhoseokseen...

(12 kpl)

5 dl veh­nä­jau­ho­ja

3 tl lei­vin­jau­het­ta

1/2 tl suo­laa

100 g par­me­saa­ni­juus­toa

150 g fe­ta­juus­toa

3 mu­naa

2 dl pii­mää

1. Se­koi­ta kui­vat ai­neet kes­ke­nään. Raas­ta par­me­saa­ni­juus­to ja li­sää jouk­koon. Mu­ren­na myös fe­ta­juus­to jau­ho­se­ok­seen.

2. Riko mu­nat eril­li­seen kul­hoon ja vat­kaa nii­den ra­ken­ne ke­vy­es­ti rik­ki. Se­koi­ta pii­mä mu­nien jouk­koon ja kaa­da muna-pii­mä­se­os jau­ho­se­ok­seen. Se­koi­ta tai­ki­na ta­sai­sek­si kä­sin.

3. Voi­te­le muf­fi­ni­pel­lin sy­ven­nyk­set ja jaa tai­ki­na nii­hin. 4. Pais­ta muf­fi­ne­ja 175 as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 15-20 mi­nuut­tia, kun­nes ne saa­vat vä­riä pin­taan.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ