Koti ja keittiö 12/2008
noin 100 - 150 g parmesaanijuustoa
saksanpähkinöitä
Hilloke:
1½ dl jälkiruokaviiniä
(esim. itävaltalainen Trockenbeerenauslese)
2½ dl soseutettua päärynää
2½ dl hillo-marmeladisokeria
1 rkl sitruunamehua
1. Valmista hilloke. Pane kaikki ainekset kattilaan, sitruunanmehua lukuun ottamatta ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä 2 - 3 minuuttia ja nosta sivuun. Lisää sitruunamehu ja sekoita.
2. Purkita kuumana puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kannet. Varastoi jäähtyneenä viileään.
3. Tarjoa parmesaanijuuston ja pähkinöiden kanssa esimerkiksi väliruokana tai juustotarjottimelta.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2