SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 4/2013
4 pikkuannosta
200 g pakastettuja edamame-papuja
2–3 valkosipulinkynttä
¾ dl oliiviöljyä
¾ dl leivänmuruja
¾ dl vastaraastettua parmesaania
(sormi)suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Keitä edamame-papuja vähässä vedessä muutama minuutti tai laita ne mikroon pariksi minuutiksi. Valuta vesi pois.
2. Kuori ja hienonna valkosipulit mahdollisimman pieneksi silpuksi. Kuullota silppua öljyssä keskilämmöllä muutama minuutti. Varo ettei valkosipuli ruskistu liikaa, sillä se muuttuu kitkeräksi. Lisää leivänmurut.
3. Lisää pannulle pavut ja jatka paistamista muutama minuutti. Ripottele päälle parmesaani ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lämpimänä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2