Koti ja Keittiö 06-07/07
1 pkt (400 g) valmista pakastepiirakkataikinaa
Täyte:
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni munakoiso
1 punainen paprika
1 punasipuli
öljyä
4–6 viipaletta parmankinkkua
suolaa
rouhittua mustapippuria
1/2 dl pinjansiemeniä
1 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl pestoa
1. Sulata piirastaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsa ja munakoiso. Halkaise paprika, poista siemenkota ja leikkaa paprika paksuhkoiksi suikaleiksi. Kuori ja viipaloi sipuli.
3. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja paahda kasviksia hetki.
4. Kauli taikina ja painele piirasvuokaan. Levitä päälle parmankinkkuviipaleet ja paahdetut kasvikset. Ripottele pinnalle suolaa, rouhittua mustapippuria ja pinjansiemenet. Pirskota päälle vielä balsamiviinietikka ja pesto.
5. Paista piirasta uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2