Koti ja keittiö 5/2009
Ohje 10 hengelle
1 ruukku friseesalaattia
1 ruukku lollo rosso -salaattia
1 ruukku tammenlehväsalaattia
1 rasia (70 g) vuonankaalia
1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
1 prk (280 g / 170 g) artisokansydämiä
1 - 2 punasipulia
100 g ilmakuivattua kinkkua tai kalkkunaa
50 g parmesaanijuustoa
3 - 4 rkl oliiviöljyä
2 - 3 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
rouhittua mustapippuria
1. Huuhtele ja kuivaa salaatit huolellisesti. Revi salaatit sopiviksi suupaloiksi tarjoiluvadille.
2. Halkaise kirsikkatomaatit. Valuta artisokansydämet. Kuori ja suikaloi sipulit. Suikaloi liha. Vuole parmesaanista lastuja juustohöylällä tai kuorimaveitsellä.
3. Ripottele kasvikset, ilmakuivattu liha ja parmesaanilastut salaatin päälle. Pirskota päälle oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa. Rouhi päälle vielä mustapippuria.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2