KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 11/2012
5–6 annosta
noin 5 dl keitettyjä papuja, esim. valkopapuja, pintopapuja, mungpapuja
2 dl bulguria
1 pieni raastettu valkosipulinkynsi
1 dl pinjansiemeniä
1 ½ dl hienonnettuja yrttejä, esim. minttua ja lehtipersiljaa
1 sitruunan mehu
5 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja anna valua. Sekoita kulhossa papujen ja raastetun valkosipulinkynnen kanssa.
2. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Lisää salaatin joukkoon hienonnettujen yrttien, sitruunamehun, oliiviöljyn ja mausteiden kanssa. Sekoittele ainekset huolella sekaisin. Anna maustua viileässä noin tunnin ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2