3 punaista paprikaa
1 suikaloitu punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
suolaa, mustapippuria
1 patonki viipaloituna
Päälle: tuoretta basilikaa
1. Halkaise paprikat pituussuunnassa, poista siemenet ja paahda uunissa 225 asteessa kuori ylöspäin noin 20 minuuttia. Jäähdytä muovipussissa, poista kuori ja suikaloi paprikat.
2. Kuullota sipulisuikaleita ja hienonnettua valkosipulia ruokalusikallisessa oliiviöljyä hetki, lisää paprikat, mausteet ja loput öljystä. Anna marinoitua vähintään pari tuntia.
3. Paahda patonkiviipaleita uunissa 200 asteessa, kunnes ne saavat hieman väriä. Jaa paprikaseos leipäviipaleiden päälle ja koristele basilikasilpulla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ