Artikkeli

Papri­kab­rusc­hetat

3 pu­nais­ta pap­ri­kaa

1 sui­ka­loi­tu pu­na­si­pu­li

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

2 rkl olii­vi­öl­jyä

1 rkl vaa­le­aa bal­sa­mi­vii­nie­tik­kaa

suo­laa, mus­ta­pip­pu­ria

1 pa­ton­ki vii­pa­loi­tu­na

Pääl­le: tuo­ret­ta ba­si­li­kaa

1. Hal­kai­se pap­ri­kat pi­tuus­suun­nas­sa, pois­ta sie­me­net ja paah­da uu­nis­sa 225 as­tees­sa kuo­ri ylös­päin noin 20 mi­nuut­tia. Jääh­dy­tä muo­vi­pus­sis­sa, pois­ta kuo­ri ja sui­ka­loi pap­ri­kat.

2. Kuul­lo­ta si­pu­li­sui­ka­lei­ta ja hie­non­net­tua val­ko­si­pu­lia ruo­ka­lu­si­kal­li­ses­sa olii­vi­öl­jyä het­ki, li­sää pap­ri­kat, maus­teet ja lo­put öl­jys­tä. An­na ma­ri­noi­tua vä­hin­tään pari tun­tia.

3. Paah­da pa­ton­ki­vii­pa­lei­ta uu­nis­sa 200 as­tees­sa, kun­nes ne saa­vat hie­man vä­riä. Jaa pap­ri­ka­se­os lei­pä­vii­pa­lei­den pääl­le ja ko­ris­te­le ba­si­li­ka­sil­pul­la.

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje