Koti ja keittiö 9/2010 Mari Harjula Kuvat Arto Vuohelainen
4 leipää
2 broilerin rintafileetä
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
öljyä paistamiseen
1 iso tai 2 pientä paahdettua säilykepaprikaa (esim. Royal)
1 pallo (125 g) mozzarella-juustoa
1 maalaispatonki
oliiviöljyä
1 ruukku rucolaa
noin 1 rkl punaviinietikkaa
(1/2–1 valkosipulinkynttä
hienonnettuna)
1. Paahda broilerin fileet öljyssä pannulla molemmin puolin kypsiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna hetken jäähtyä ja viipaloi.
2. Valuta ja suikaloi paprikat. Viipaloi mozzarella.
3. Halkaise patonki toiselta sivulta. Pirskota patongille oliiviöljyä ja levitä täytteet. Viimeistele punaviinietikalla ja mausta halutessasi valkosipulilla.
Valmistusaika: noin 20 min
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2