Toimittaja Sanna Kekäläinen
Kuvausavustaja Johanna Vanamo
Kuvaaja Fabian Björk
Valmistusaineet
Noin 12 palaa
75 g voita
7 dl kevytmaitoa
1 dl kermaa
2 isoa munaa
1 ½ dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 rkl kardemummaa
1/2 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 dl kuohukermaa
(tomusokeria)
2 dl vadelmahilloa
4 dl marjoja
Valmistusohjeet:
1. Sulata voi. Mittaa kulhoon maito ja vatkaa joukkoon munat. Lisää loput aineet ja voisula. Anna taikinan tasaantua viileässä 15–30 minuuttia.
2. Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia.
3. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta halutessasi tomusokerilla. Täytä pannari kermavaahdolla ja hillolla. Tarjoa lopun kermavaahdon, hillon ja marjojen kanssa.
Vinkki! Käytä kermavaahdon sijaan vaniljajäätelöä.
Valmistusaika: 15 minuuttia + 50 minuuttia
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 16 euroa
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2