Koti ja Keittiö 08/07
(6–8:lle)
5 dl maitoa
2 1/2 dl maustettua ruokakermaa (3 juustoa)
1 prk (250 g) Ricotta -tuorejuustoa
2 kananmunaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
Päälle:
200 g ohutta pekonia
200 g kantarelleja tai mustia torvisieniä
1 keltasipuli
1 valkosipulinkynsi
2 dl salaattisekoitusta
2–3 rkl karkeaksi silputtua tilliä
Paistamiseen:
öljyä
Tarjoiluun:
1/2 dl ruokaöljyä
1 1/2 rkl balsamicoa
1 valkosipulin kynsi
rouhittua suolaa, mustapippuria
1. Sekoita pannukakkutaikina
2. Voitele ympyrä-tai neliövuoka ja kaada taikina siihen.
3. Paista 200 asteessa puoli tuntia, kunnes taikina on kiinteää. Jäähdytä.
4. Kuutioi pekoni ja sienet. Kuori ja silppua sipulit. Paista pekoni rapeaksi pannulla ja nosta sivuun talouspaperille. Kuullota öljyssä sienet ja sipulisilput. Nosta jäähtymään.
4. Yhdistä salaattiainekset. Valmista kastike yhdistämällä muut ainekset murskattuun valkosipuliin.
5. Tarjoa salaatin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2