Artikkeli

Palster­nak­ka­pyree

Kuori ja paloittele palsternakat, sipuli ja omena. Paloittele myös...

5 pals­ter­nak­kaa

1 si­pu­li

1 ome­na

1 fen­ko­li

1 l kas­vis­lien­tä

50 g voi­ta

suo­laa, pip­pu­ria

1. Kuo­ri ja pa­loit­te­le pals­ter­na­kat, si­pu­li ja ome­na. Pa­loit­te­le myös fen­ko­li.

2. Kuul­lo­ta em. ai­nek­set kat­ti­las­sa­ras­va­til­kas­sa. Kaa­da kas­vis­lie­mi pääl­le ja an­na kie­hua hil­jal­leen, kun­nes pals­ter­na­kat ovat kyp­siä.

3. Kaa­da lie­mi pois ja so­seu­ta te­ho­se­koit­ti­mes­sa si­le­äk­si. Li­sää peh­meä voi jouk­koon ko­neen käy­des­sä ja maus­ta py­ree suo­lal­la ja pip­pu­ril­la.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ