Koti ja keittiö 4/2011 KUVA SANNA PEURAKOSKI
4 annosta
n. 300 g palsternakkaa
3 isohkoa perunaa
1 sipuli
2 rkl rypsiöljyä
n. 8 dl kasvislientä
2 dl ruoka-, kuohu- tai
kaurakermaa
(suolaa)
vastarouhittua mustapippuria
1. Kuori ja paloittele palsternakka ja perunat. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulisilppu kattilassa öljyssä pehmeäksi. Lisää juurekset ja kasvisliemi. Anna porista kannen alla keskilämmöllä, kunnes juurekset ovat pehmeitä.
2. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Kaada joukkoon kerma ja lämmitä keitto. Tarjoile ruisleivän tai pienten näkkäreiden kanssa.
Valmistusaika: noin 30 min
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2