noin 1 kg perunoita
(jauhoista lajiketta)
2 palsternakkaa
keittämiseen vettä
25 g voita tai margariinia
1 tl suolaa
2 dl maitoa
1. Valmista palsternakkaperunasose,
kun pata on
melkein kypsää. Kuori ja
paloittele perunat ja palsternakat
ja keitä niitä noin 20
minuuttia, kunnes ne ovat
pehmeitä.
2. Kaada keitinvesi pois, soseuta
sähkövatkaimella, lisää
voi, suola ja maito ja sekoita
tasaiseksi.
Koti ja keittiö 3/2004
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2