(4-6 annosta)
1 pkt (250 g) munanuudeleita
öljyä
2 sipulia
puolikas kiinankaali
1–2 punaista paprikaa
3 porkkanaa
1–2 punaista chilipaprikaa
2 valkosipulin kynttä
2–3 rkl soijakastiketta
2 rkl thai-kalakastiketta
1 rkl thai-osterikastiketta
400 g katkarapuja
1. Kiehauta kattilassa noin 3 litraa vettä. Sammuta levy ja lisää joukkoon nuudelit. Anna niiden muhia vedessä 3-4 minuuttia välillä sekoittaen. Siivilöi lopuksi vesi pois.
2. Suikaloi sipulit ja kiinankaali. Halkaise paprikat, poista siemenet ja suikaloi paprikat. Kuori, halkaise ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Halkaise chilit, poista siemenet ja hienonna. Hienonna myös valkosipulin kynnet.
3. Laita valurautapannu tai wokkipannu liedelle kuumenemaan. Lisää kuumalle pannulle öljy ja kasvikset ja paista nopeasti samalla käännellen. Lisää nuudelit ja kääntele vielä.
4. Mausta soijalla, kala- ja osterikastikkeella. Lisää lopuksi katkaravut ja kuumenna, mutta älä kypsennä kovin pitkään, etteivät katkaravut sitkisty.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2