Artikkeli

Paistetut makkarat

Vinkki! Raakamakkaroita myydään monissa marketeissa ja kauppahalleissa.

noin 16 kpl eri­lai­sia raa­ka­mak­ka­roi­ta (esim. val­ko­si­pu­li-, lam­mas-, ched­dar- tai cho­ri­zo-mak­ka­raa)

3–5 laa­ke­rin­leh­teä

3 tim­ja­min ok­saa

1. Kei­tä en­sin mak­ka­roi­ta kie­hu­vas­sa ve­des­sä 10–15 mi­nuut­tia koos­ta riip­pu­en. Maus­ta vesi laa­ke­rin­leh­dil­lä ja tim­ja­min ok­sil­la.

2. Rus­kis­ta lo­puk­si mak­ka­rat kyp­sik­si pais­tin­pan­nul­la. Tar­joa yh­des­sä chi­li­kas­tik­keen kans­sa (kts. Ruo­ka­oh­jeet/Kas­vis).

Vink­ki! Raa­ka­mak­ka­roi­ta myy­dään mo­nis­sa mar­ke­teis­sa ja kaup­pa­hal­leis­sa.